D-Nest

Paxx from Marrax Place (LOSH 1181767) x Mytchical Force's Aphrodite Morticia  (NHSB 3160855)

 

Up-date

Wil je niets missen van de vorderingen rond het D-nest, houd dan onze Facebook pagina in de gaten


26 januari - Tellen maar!

Vanmorgen zijn we met Morticia bij de dierenarts geweest om een idee te krijgen van hoeveel pups we kunnen verwachten (dan weten we wanneer mevrouw straks klaar is met de bevalling). De pups liggen er mooi bij en het wordt weer gezellig. Nog een kleine 2 weken en dan verwachten we dat de kleintjes zich zullen voorstellen.


5 januari - Dracht Bevestigd!

Vandaag zijn we bij de dierenarts geweest voor het bevestigen van de dracht middels een Echo. Nu is ons dametje al aardig gegroeid en heeft ze ook al een buikje, dus dat ze dragend was wisten we eigenlijk wel. Maar nu hebben we ook daadwerkelijk bewijs dat er weer een gezellige tijd aan gaat komen met de pups van Morticia en Paxx. Aan het eind van de maand gaan we voor het volgende onderzoek zodat we ook weten hoeveel we er ongeveer kunnen verwachten.


7/8 december - Romantische Rendezvous

Morticia verrrasde ons wederom door 2 maanden eerder dan gepland loops te worden, maar je kan de natuur niet tegen houden, dus gingen we weer op visite bij haar vriendje Paxx. Ondanks de kou hadden de twee het ontzettend naar hun zin en gezellig, resulterend in 2 keer een vlotte dekking.

 

Nu is het wachten tot we voor de echo naar de dierenarts kunnen om de dekking en de zwangerschap te kunnen bevestigen. Fingers crossed!