C-Nest

Paxx from Marrax Place (LOSH 1181767) x Mytchical Force's Aphrodite Morticia  (NHSB 3160855)

Geboren op 27 september  2021 - 2 reutjes (Blauw, Bruin) en 9 teefje (Paars, Roze, Licht Blauw, Groen, Rood, Grijs, Oranje, Zwart, Geel) 

Alle pups hebben inmiddels een nieuwe eigenaar.

Heeft u interesse in een pup van onze kennel, neem dan contact met ons op via het puppy formulier

Up-date

Wil je niets missen van de vorderingen rond het C-nest, houd dan onze Facebook pagina in de gaten


Callisto

Charmed

Chewbacca

Chaka Khan

Calypso

Catha

Cher

Cleopatra

Chaos

Comet

Calamity Jane

15 november 2021

De laatste week alweer dat alle 11 de pups gezamenlijk bij ons zijn. 

Deze week was het spanned voor de pus, niet alleen zijn er mooie foto's van ze gemaakt, ze gingen ook op visite bij de dierenarts voor de eerste enting. Daarnaast had ons bruine reutje een kleine navelbreuk die moest worden hersteld. Maar alle pups hebben zich super goed laten zien en waren niet echt onder de indruk van alle nieuwe ervaringen. Wel vonden ze het vele malen leuker om rond te lopen bij de dierenarts dan om in de kennel te zitten, maar dat zouden wij natuurlijk ook vinden.

De eerste pups zijn inmiddels ook klaar om naar hun nieuwe huisjes te gaan en dat is voor ons toch de moeilijkste periode om ze een voor een gedag te moeten zeggen. Gelukkig hebben ze allemaal een goed huisje gevonden en zijn we er van overtuigd dat ze het allemaal goed zullen hebben.


8 november 2021

Het was een wat betere week wat betreft weer, wie had dat gedacht in november. Dit hield in dat de kleintjes, hoewel inmiddels al best groot, wat meer konden genieten van het buiten leven. Dat gras vinden ze toch wel erg interessant en ook al het speelgoed wat ze buiten vinden wordt allemaal geïnspecteerd. Ze spelen fanatiek met elkaar, het speelgoed en ook met oma Freya die volop geniet van de kleintjes. Ook hebben ze inmiddels de woonkamer volledig overgenomen en moet je goed opletten waar je loopt. en dat ze niet de sushi van tafel eten...


1 november 2021

Morticia is een super goed moedertje en blijft het 11-tal volop voorzien van melk. Helaas is dit voor haar een aanslag en hebben we moeten besluiten na overleg met de dierenarts om haar bij de pups weg te halen zodat ze kan herstellen. Gelukkig staat Freya klaar om de taken over te nemen om de pups verder op te voeden en daar hebben ze geen problemen mee.

De pups genieten volop van hun nieuwe speelkameraadje (oma) en van de binnenspeeltuin die elke ochtend met luid blaffen wordt ingenomen. Ok kan er af en toe nog even naar buiten worden gegaan als het weer goed is.


25 oktober 2021

Inmiddels zijn de C'tjes 4 weken oud en een stuk weerbaarder, dat houdt in dat er nu ook meer speelgoed beschikbaar is en dat de werpkist uit de puppy kennel is gehaald om ze de ruimte te geven alles te ontdekken. Vooral de grote beer is erg geliefd bij de kleintjes. Ook zijn de eerste bezoekers wezen kijken naar de kleintjes en ze hebben al hun charmes in de strijd gegooid. Uiteraard moesten we even controleren of er niet stiekem eentje in een binnenzak was beland toen het bezoek vertrok. De pups hebben ook al de eerste stapjes gezet buiten de puppykennel om zo de gang te verkennen.


18 oktober 2021

Buiten dat de oogjes allemaal open zijn hebben de pups ook ontdekt dat er geblaft kan worden. Een voor een laten ze zich af en toe horen. Ook zijn ze allemaal een stuk beweeglijker en wordt er al goed door de werpkist gelopen en gekropen, maar nog wel een beetje hobbelig. Morticia is nog steeds super trots op haar kroost en houdt alles goed in de gaten.


11 oktober 2021

En alweer een week voorbij, wat gaat dat toch weer snel. De pups groeien als kool en zijn allemaal al verdubbeld in hun gewicht. Langzaam aan beginnen ook de oogjes open te gaan en proberen de pups al wat te gaan lopen. Het is een gezellige groep en Morticia moet al goed opletten waar ze gaat staan. Zodra ze de werpkist in komt snellen alle pups naar haar toe om weer te mogen drinken. We kijken nu al uit naar de komende weken. Met ongeveer een weekje zullen langzaam aan de karaktertjes verder ontwikkelen, al kunnen we ook nu al wel een paar dingen herkennen. Zo is de gele dame erg actief en beweeglijk en laat madame Paars snel horen als ze het ergens niet mee ees is.


4 oktober 2021

De eerste week van onze C-tjes is voorbij gevlogen. Morticia blijkt een geboren moedertje en zorgt heel goed voor haar 11-tal. Wij mogen natuurlijk kijken bij de pups, maar tijdens het wegen wil ze toch dat de pups snel weer bij haar komen te liggen. De pups zijn content, drinken, slapen en gaan weer verder drinken, ze groeien danook netjes en Morticia houdt alles mooi schoon.


27 september 2021

Hoera, ons C-nest is  geboren!

afgelopen maandag is Morticia bevallen van een prachtig 11-tal. In totaal zijn er 9 teefjes en 2 reutjes geboren. Zowel moeder als pups maken het uitstekend en Morticia toont zich een geboren moedertje. We zijn erg benieuwd hoe onze C-tjes zich zullen ontwikkelen.


 

16 september 2021

Vandaag is hebben we een kijkje kunnen nemen naar het te verwachten aantal van ons komende nestje. Het lijkt er op dat het een gezellige boel gaat worden. Hoeveel het er uiteindelijk zullen zijn is nog even afwachten tot ons C-nest is geboren.


26 augustus 2021

Vanmorgen zijn we met Morticia bij de dierenarts geweest voor de bevestigende echo. En jawel, de ontmoeting tussen Morticia en Paxx heeft geleid tot een zwangerschap!

Nu moeten we nog ongeveer 4 weken wachten totdat we de nieuwe generatie mogen verwelkomen. Met Morticia gaat het super goed, ze geniet met volle teugen van haar nieuwe plek binnen en laat zich door ons lekker verwennen.


29/30 juli 2021

Morticia liet ons allemaal verbazen door nogal wat eerder dan gepland loops te worden, maar dat is natuurlijk de natuur. Dat hield in dat we dus afgelopen donderdag en vrijdag op visite geweest zijn bij Paxx. Morticia en Paxx konden het goed vinden en dit heeft geresulteerd in 2x een vlotte dekking. Of dit ook in positief resultaat heeft geleid moet nog blijken over een week of 4 wanneer we een echo kunnen laten maken. Voor nu zijn we in elk geval trots op ons meisje en wachten we in spanning af.