C-Nest

Paxx from Marrax Place (LOSH 1181767) x Mytchical Force's Aphrodite Morticia  (NHSB 3160855)

Geboren op 27 september  2021 - 2 reutjes (Blauw, Bruin) en 9 teefje (Paars, Roze, Licht Blauw, Groen, Rood, Grijs, Oranje, Zwart, Geel) 

Alle pups hebben inmiddels een nieuwe eigenaar.

Heeft u interesse in een pup van onze kennel, neem dan contact met ons op via het puppy formulier

Up-date

Wil je niets missen van de vorderingen rond het C-nest, houd dan onze Facebook pagina in de gaten


11 oktober 2021

En alweer een week voorbij, wat gaat dat toch weer snel. De pups groeien als kool en zijn allemaal al verdubbeld in hun gewicht. Langzaam aan beginnen ook de oogjes open te gaan en proberen de pups al wat te gaan lopen. Het is een gezellige groep en Morticia moet al goed opletten waar ze gaat staan. Zodra ze de werpkist in komt snellen alle pups naar haar toe om weer te mogen drinken. We kijken nu al uit naar de komende weken. Met ongeveer een weekje zullen langzaam aan de karaktertjes verder ontwikkelen, al kunnen we ook nu al wel een paar dingen herkennen. Zo is de gele dame erg actief en beweeglijk en laat madame Paars snel horen als ze het ergens niet mee ees is.


4 oktober 2021

De eerste week van onze C-tjes is voorbij gevlogen. Morticia blijkt een geboren moedertje en zorgt heel goed voor haar 11-tal. Wij mogen natuurlijk kijken bij de pups, maar tijdens het wegen wil ze toch dat de pups snel weer bij haar komen te liggen. De pups zijn content, drinken, slapen en gaan weer verder drinken, ze groeien danook netjes en Morticia houdt alles mooi schoon.


27 september 2021

Hoera, ons C-nest is  geboren!

afgelopen maandag is Morticia bevallen van een prachtig 11-tal. In totaal zijn er 9 teefjes en 2 reutjes geboren. Zowel moeder als pups maken het uitstekend en Morticia toont zich een geboren moedertje. We zijn erg benieuwd hoe onze C-tjes zich zullen ontwikkelen.


 

16 september 2021

Vandaag is hebben we een kijkje kunnen nemen naar het te verwachten aantal van ons komende nestje. Het lijkt er op dat het een gezellige boel gaat worden. Hoeveel het er uiteindelijk zullen zijn is nog even afwachten tot ons C-nest is geboren.


26 augustus 2021

Vanmorgen zijn we met Morticia bij de dierenarts geweest voor de bevestigende echo. En jawel, de ontmoeting tussen Morticia en Paxx heeft geleid tot een zwangerschap!

Nu moeten we nog ongeveer 4 weken wachten totdat we de nieuwe generatie mogen verwelkomen. Met Morticia gaat het super goed, ze geniet met volle teugen van haar nieuwe plek binnen en laat zich door ons lekker verwennen.


29/30 juli 2021

Morticia liet ons allemaal verbazen door nogal wat eerder dan gepland loops te worden, maar dat is natuurlijk de natuur. Dat hield in dat we dus afgelopen donderdag en vrijdag op visite geweest zijn bij Paxx. Morticia en Paxx konden het goed vinden en dit heeft geresulteerd in 2x een vlotte dekking. Of dit ook in positief resultaat heeft geleid moet nog blijken over een week of 4 wanneer we een echo kunnen laten maken. Voor nu zijn we in elk geval trots op ons meisje en wachten we in spanning af.