Over ons

Mythical Force is een Mechelse Herder Kennel, gericht op het fokken en africhten van sociale gedreven werkhonden. Zelf trainen wij met onze honden binnen de IGP (voorheen IPO) bij Honden Vrienden Helden.

 

We hebben zelf ervaren hoe belangrijk het is om de pups goed te socialiseren. Naar voorbeeld van de fokker van Yoda en Freya streven wij er dan ook naar om al reeds in de eerste levens weken van de pups hier een begin mee te maken waardoor deze al een voorsprong hebben zodra zij bij hun nieuwe thuis aankomen. De pups laten we kennis maken met de auto, de bench, kennels en zo veel mogelijk vreemde en uiteenlopende geluiden.

 

De pups groeien in principe in huis op, maar hebben ook een buiten speelterrein waar we ze kennis laten maken met verschillende materialen en ondergronden. Daarnaast zullen ze ook kennis maken met de andere bewoners (dieren) bij ons thuis en in de directe omgeving.


Reacties

Ewa Van der nat
3 maanden geleden

Wij zijn trotse eigenaars van Bombur, nest B. Karin en Patrick zijn twee geweldige en gepassioneerde mensen. De zorg, liefde en ook aftercare is geweldig. Onze pup heeft een geboorteboekje meegekregen over zijn eerste weken, zijn ontwikkeling, aandachtspunten en tips. Karin en Patrick blijven betrokken. Prachtig om te zien hoeveel liefde en zorg zij geven aan al hun honden. Wij raden iedereen Mythical Force aan!

Hennie van Hoesel
4 maanden geleden

Na 16 jaar, weer een pup in huis.
Wat een verandering.
Dankzij de goede socialisering van onze pup, bij Karin en Patrick, gaat het opvoeden een stuk makkelijker.
Ook na de aanschaf, blijven Karin en Patrick erg betrokken bij het wel en wee van hun/onze pup.
Wij zijn erg blij met Mythical Force.

Ivo van Bruggen
4 maanden geleden

Mythical Force Apollo (Arco) van het A nest is echt mijn grootste vriend. Om zo'n prachtige hond te hebben van hun is echt een grote eer.

Karin en Patrick zijn beide heel zorgzaam voor elk hondje en je kan zien dat ze dit met volle passie doen. 5 van 5 sterren zonder enige twijfel

Reactie plaatsen