Over ons

Mythical Force is een Mechelse Herder Kennel, gericht op het fokken en africhten van sociale gedreven werk- en sporthonden en actieve huishonden. Zelf trainen wij met onze honden binnen de IGP (voorheen IPO).

 

We hebben zelf ervaren hoe belangrijk het is om de pups goed te socialiseren. Naar voorbeeld van de fokker van Yoda en Freya streven wij er dan ook naar om al reeds in de eerste levens weken van de pups hier een begin mee te maken waardoor deze al een voorsprong hebben zodra zij bij hun nieuwe thuis aankomen. De pups laten we kennis maken met de auto, de bench, kennels en zo veel mogelijk vreemde en uiteenlopende geluiden.

 

De pups groeien in principe in huis op, maar hebben ook een buiten speelterrein waar we ze kennis laten maken met verschillende materialen en ondergronden. Daarnaast zullen ze ook kennis maken met de andere bewoners (dieren) bij ons thuis en in de directe omgeving.


Reacties

Bianca
een jaar geleden

Wij hebben inmiddels de 2de pup van deze geweldige fokkers.
Alleen dat al zou genoeg moeten zeggen :-)
Patrick en Karin zijn geweldige mensen die duidelijk met hart en ziel deze honden fokken.
Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en geven goede tips.
De pups die bij hun vandaan komen zijn mooie honden die graag en snel leren/werken.
Een echte aanrader dus :-)

Ankie
een jaar geleden

Karin en Patrick zijn ontzettend fijne en leuke mensen die heel veel plezier, tijd en energie aan alle hondjes en toekomstige eigenaren van de hondjes geven.

Na al vele foto’s, filmpjes en info te hebben ontvangen en op bezoek mogen komen hebben wij ons maatje mogen ophalen bij Mytical Force, en ook het ophaalmoment was met extra aandacht geregeld.

Wij zijn ontzettend blij met ons maatje en raden ieder Mythical Force aan. Fantastisch!

Theo
een jaar geleden

Ik was opzoek naar een goede en betrouwbare fokkerij en Mytical Force heeft mijn hoge verwachtingen na het kennismakingsgesprek zelfs overtroffen. Elke dag word je op de hoogte gehouden met foto’s en video’s zodat je de ontwikkelingen van de pups op de voet kan volgen. De pups hebben een super goede start gemaakt door alle liefde en zorg die ze hebben gegeven aan deze mooie puppy’s en hun moeder Morticia uiteraard. Mocht iemand mij in de toekomst vragen naar een goede fokkerij voor een Mechelaar pup raad ik hem of haar zonder enige twijfel deze aan!!

Ger Donders
een jaar geleden

Wat een fijne fokker is Mytical Force. Pups zijn super gesocialiseerd. Tijdens het gehele proces (van bevruchting t/m het ophalen van de pups) zijn we voorzien van info, foto's en filmpjes. Karin en Patrick, ontzettend bedankt dat we een pup van jullie mochten kopen. Alle lof voor jullie.

Esther de Boer
2 jaar geleden

We zijn ontzettend blij met onze pup. Patrick en Karin socialiseren de pups heel goed. Ze groeien op in hun huis en krijgen alle liefde en zorg die ze nodig hebben. Er is altijd snelle reactie bij vragen. Echt een aanrader!

Ewa Van der nat
3 jaar geleden

Wij zijn trotse eigenaars van Bombur, nest B. Karin en Patrick zijn twee geweldige en gepassioneerde mensen. De zorg, liefde en ook aftercare is geweldig. Onze pup heeft een geboorteboekje meegekregen over zijn eerste weken, zijn ontwikkeling, aandachtspunten en tips. Karin en Patrick blijven betrokken. Prachtig om te zien hoeveel liefde en zorg zij geven aan al hun honden. Wij raden iedereen Mythical Force aan!

Hennie van Hoesel
3 jaar geleden

Na 16 jaar, weer een pup in huis.
Wat een verandering.
Dankzij de goede socialisering van onze pup, bij Karin en Patrick, gaat het opvoeden een stuk makkelijker.
Ook na de aanschaf, blijven Karin en Patrick erg betrokken bij het wel en wee van hun/onze pup.
Wij zijn erg blij met Mythical Force.

Ivo van Bruggen
3 jaar geleden

Mythical Force Apollo (Arco) van het A nest is echt mijn grootste vriend. Om zo'n prachtige hond te hebben van hun is echt een grote eer.

Karin en Patrick zijn beide heel zorgzaam voor elk hondje en je kan zien dat ze dit met volle passie doen. 5 van 5 sterren zonder enige twijfel

Reactie plaatsen